Nieuws

24 juli 2020

Nils Stok van Ann My Dice vertelt over onder meer het METAL-AID festival op radio Capelle

19 juli 2020

Win mooie prijzen bij METAL-AID festival

Zaterdag 25 juli is het zover. Vanaf 13.00 uur zullen tien bands je een festivalgevoel gaan geven dat uniek is voor deze zomer. Geen optredens uit het archief, maar tien unieke optredens speciaal voor het METAL-AID festival.

Organiseer daarom je eigen metalfestival in de achtertuin, huiskamer of camping. Steek de BBQ aan , zet een tent op in de tuin, zorg voor voldoende vocht en verstop je deodorant en vergeet de douche en de tandenborstel om het allemaal echt te maken. Graag zien we hoe jullie het festival gaan ervaren.

Maak daarom een film/foto van jouw/jullie festivalbelevenis op METAL-AID en post it zaterdag 25 juli op facebook of instagram met #winwithmetalaid #rockportaal. De beste, leukste, mooiste, origineelste inzendingen ontvangen een cd of t-shirt van één van de bands.

It wil happen on saturday 25th july 2020. The METAL-AID festival will start at 13.00 pm CET. You can enjoy ten (10) incredible bands who will give you an incredible live-performance especially for this festival and for you. 

Make a photo or video of your festivalexperience at METAL-AID and post it on facebook or instagram with #winwithmetalaid #rockportaal. The most original and nice photo/video will win a nice album or t-shirt.

18 juli 2020

We tellen af

2 juli 2020

Tijdschema is bekend

Vandaag hebben we het tijdschema bekend kunnen maken. Vanaf 13.00 uur ’s middags gaat de kurk van de fles en zal het één groot feest worden tot 23.00 uur ’s avonds. Een uniek event en het grootste metal-event van 2020 vanuit Baroeg Rotterdam.

Voor meer info: 

https://baroeg.nl/productie/metal-aid-festival-live-stream/
https://www.facebook.com/events/2591574671101983/

30 juni 2020

Baroeg Rotterdam

Vanaf vandaag kunnen we met trots mededelen dat de (meeste) live-optredens op het METAL-AID festival rechtstreeks vanuit Baroeg zullen worden gestreamd. Deze 'muziektempel' is hét alternatieve podium voor live-muziek in Rotterdam en omstreken. Bands spelen graag in deze zaal en bands als Jinjer, Soen, Cannibal Corpse, Eskimo Callboy en Geoff Tate hebben in het verleden Baroeg in hun tourschema opgenomen. Daarnaast vind je het Submit Fest en Harlequin Fest in de agenda en organiseert Baroeg ieder jaar Baroeg Open Air. 

voor meer info: www.baroeg.nl

30 juni 2020

Radio interview Metal-Aid organisatie bij Bjorn’s beton uur

Vanavond schuift de Metal-Aid organisatie aan bij Bjorn’s beton uur om eens even flink te babbelen over het streamfestival, wat zal gaan plaatsvinden op 25 juli. Er zal gesproken worden over de tot stand koming van het festival, het programma en wat de opzet zal zijn tijdens de festivaldag. Om 9 uur start de uitzending via omroep tilburg FM en deze is te beluisteren via de volgende link https://www.omroeptilburg.nl/luisteren/   

 

19 juni 2020 

Shoot The Messiah toegevoegd aan line-up

 

Vorige week mochten we aankondigen dat op zaterdag 25 juli 2020 het METAL-AID streamfestival plaats zal vinden. Een festival dat iedere metalliefhebber het festivalgevoel voor deze zomer kan laten meemaken. En dat allemaal vanuit de liefde voor metal en vrij toegankelijk voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat je mag en kan genieten van een aantal keigoede metalbands. Wanneer je daar een donatie aan wil verbinden, is dat heel fijn voor de bands, maar zeker geen vereiste om een weergaloze zaterdag te krijgen.

We kondigden tien uitstekende bands aan die het gehele spectrum van de metal beslaan. Zo zul je kunnen genieten van echte, nieuwe live-optredens van Jahat, Day Six, Demonhaed, Spy#Row, Inner Core, Degenerate, Kristoffer Gildenlöw, 7Tools, Ann My Dice en Undawn. 

Vandaag mogen en kunnen we aankondigen dat ook Shoot The Messiah aan de line-up is toegevoegd. Een waardige aanvulling op de veelzijdige line-up. Shoot The Messiah weet op het album Kill All Gods een stevige mix neer te zetten van thrash- en deathmetal, maar schroomt niet om wat (metal)zijwegen in te slaan om zo een completer geluid neer te zetten. Op 25 juli zal de band met zijn kersverse nieuwe drummer alle  hoeken van de studio stofvrij blazen.

16 juni 2020

Maak jouw eigen website met JouwWeb